Oferte speciale prelucrare lemn

De Black Friday reduceri la mobilă și utilaje

Luni dimineață sună telefonul. Nu vă imaginați că m-a trezit din somn, eram totuși la muncă. 🙂 „Facem campanie de Black Friday. Dăm discount de 30% la toate produsele Sames-Kremlin. Ajută-mă să promovez treaba asta.” Era Gabi Mănoiu de la Falk Consulting … și de aici a venit ideea de a scrie această postare care să ajute companiile din domeniul lemnului să își promoveze produsele de Black Friday.

FALK CONSULTING oferă un discount de 30% la achiziția tuturor produselor de la Sames-Kremlin, pompe, pistoale de vopsit, instalații, echipamente, accesorii și ce mai au ei sub marca Sames-Kremlin. Oferta este valabilă pentru achizițiile făcute vineri, 17.11.2017. Mai multe detalii găsiți pe falk.ro.

DIPPANELS va oferi o reducere de 6% la toate produsele care se regăsesc pe platforma Dippanels.ro. Campania va începe vineri, 17.11.2017, la ora 00.00 și se va termina la ora 24.00 în aceeași zi. Pentru a primi această reducere trebuie să folosiți cuponul de reducere „GREENnotBLACK„. Comenzile se pot face telefonic, prin e-mail sau direct pe site. Programul de lucru al Dippanels.ro în ziua de 17.11.2017 este 8:00 – 20:00. Demn de toată lauda este faptul că 4% din valoarea vânzărilor zilei de 17.11.2017 efectuate de Dippanels.ro va fi destinată campaniilor de reîmpădurire.

DANIBRUM s-a pregătit pentru Black Friday cu reduceri la următoarele utilaje. De menționat că oferta este valabilă în perioada 17-22.11.2017. Dacă v-ați hotărît, să vă grăbiți pentru cazul în care dispar de pe stoc sau din ofertă.

ADLINE INDUSTRIES vine cu o ofertă valabilă de vineri, 17.11.2017, pînă vineri, 24.11.2017. Produsul inclus în această ofertă este Router-ul CNC din gama E2. Comanda se poate face prin e-mail sau se poate solicita oferta din site. Condiția este ca semnarea contractului să se facă în maxim 15 zile de la această comandă. Mai multe informații găsiți în website pe pagina dedicată produsului.

Pentru iubitorii de mobilier și decorațiuni, QUADRA oferă două tipuri de discount. 40% pentru toate produsele expuse în Outlet-ul din Târgoviște, mobilier sau decorațiuni și 15% pentru produsele comandate pe perioada campaniei, cu livrare în ianuarie 2018. Pentru cei care nu pot ajunge la Târgoviște, comenzile se pot face și online pe website-ul quadra.ro. Campania se desfășoară în perioada 16-18.11.2017.

FELDER GRUPPE ROMANIA este la cel de al doilea an în care participă cu reduceri la Black Friday și acest lucru se vede. Anul acesta mesajul principal al campaniei este Dublu Black Friday, la orice produs achiziționat al doilea este gratuit. Vor fi reduceri la toate brandurile comercializate, Felder Gruppe, Festool, Schneider Airsystems și Novoryt. La Felder Gruppe Romania vor fi reduceri la scule de prelucrare: promoție de tip 1+1. Mecanismul este: cumperi un produs și pe al doilea îl primești gratis. Ei îi spun Dublu Black Friday și intră-n joc pânze circulare universale și de spintecat pentru lemn, pânze circulare pentru pal + incizor gratuit, pânze circulare diamantate, burghie pentru găuri străpunse, găuri înfundate, burghie pentru găuri de balamale. În plus, la orice circular Kappa 550 achiziționat vinerea aceasta, ai garanție pe viață. Pentru Festool au reduceri la scule și consumabile, tot 1+1, cutii Systainer toată gama, pânze circulare și verticale, tălpi și discuri pentru șlefuit, saci și filtre pentru aspirare, reduceri semnificative surpriză la toate sculele de mână (zic ei), la mașini (tot ei zic). În cazul Schneider Airsystems (soluții de aer comprimat) vor avea pachete speciale de tipul: compresor mobil + pistol pneumatic de bătut cuie (gratuit) + cuie (gratuite), compressor staționar + vas tampon gratuit, uscător aer comprimat + filtru preliminar gratuit + micro-filtru gratuit, Pistol pneumatic de suflat – 1+1 gratuit. La Novoryt vor fi batoane termoplaste pentru umplerea găurilor de noduri 10 + 10 gratuit (aici este limitare la cantitate) – promoție la toată gama de culori, seturi de ceară moale sau tare – seturi 20 nuanțe 1+1 gratuit. Perioada de desfășurare a campaniei este vineri 17.11.2017, de la ora 00.00 până la ora 24.00. Comenzile se pot face prin telefon sau email. Pagina cu oferte speciale va putea fi accesată din momentul începerii campaniei, nu mai devreme, pentru clienți. Mai multe informații găsiți pe această pagină.

Și pentru că nu puteam lipsi la această ocazie, punem la bătaie 10 pagini de reclamă în REVISTA DIN LEMN ediția din martie 2018, varianta tipărită la prețul de 150 euro/pagină A4 de reclamă. Condiția este ca plata să fie efectuată pînă cel târziu vineri, 17.11.2017. Aici ne-ar plăcea să vă găsim vineri dimineață îngrămădiți la ușă ca în imaginea de mai jos. Găsim noi o soluție să vă băgăm pe toți înăuntru, în revistă 🙂

Dacă mai știți și alte oferte de Black Friday (preferabil să aibă legătură cu lemnul) vă rog să le adăugați în zona de comentarii pentru a afla cu toții de ele.

Spor la cumpărături!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian