Oferte speciale prelucrare lemn

Vizitează-ne la BIFE-SIM ca să-ți alegi noii ”colegi”!

Între 13 și 17 septembrie 2017, Accesoria Group prin Divizia Echipamente, vă dă întâlnire din nou la BIFE-SIM, la Romexpo. Dacă vă gândiți la o investiție în echipamente specializate și performante pentru producția de mobilă, în standul Accesoria Group vor fi prezentate soluții complete pentru realizarea unui mobilier de calitate. Planul de activități și demonstrații de la târg vă va ajuta, cu siguranță, să luați cea mai bună decizie.

Accesoria Group, prin Divizia Echipamente oferă soluții de top tuturor producătorilor de mobilier care vor să se diferențieze prin calitate și un randament ridicat al echipei, de la proiectarea mobilei și ofertare, până la optimizare și producție. Proiectate pentru o utilizare intuitivă și rezultate impecabile, echipamentele din portofoliul nostru necesită investiții de timp minime în training, operare și mentenanță. Alegând utilaje de la producători specializați, aveți garanția utilizării unor mașini de încredere, fiabile și performante, cu ajutorul unui număr minim de oameni în atelier.
Iată o parte din utilajele pe care le veți vedea la lucru în standul Accesoria Group Divizia Echipamente:

Point K2 TOP [Vitap] – acest CNC efectuează operațiuni de debitare, găurire, nutuire și profilare. Cu ajutorul unui singur operator, puteți produce o bucătărie într-un timp record de 45 minute. Două dintre avantajele deosebite obținute prin acest material sunt reprezentate de capacitatea de 1200 mm pe axa Y și posibilitatea efectuării operațiunii de găurire în 5 direcții. Datorită sistemului de prindere a piesei cu cleme, Point K2 TOP poate efectua prelucrarea pe toate cele 4 fețe. Acest sistem de prindere garantează stabilitate și precizie maximă, chiar și în cazul prelucrării plăcilor cu grosimi foarte mici (MDF de 4 mm).

echipamente pentru productia de mobila

CORPUS – este un software inovator ce simplifică și eficientizează procesele de proiectare, ofertare, producție și optimizare. CORPUS este un instrument de proiectare 3D în timp real și în spațiu real – bucătării, dormitoare, băi, birouri – simplitatea și viteza sunt trăsăturile de bază ale acestui program. Flexibilitatea programului permite modificări majore ale proiectelor în numai câteva secunde și generarea de noi oferte, în acord cu acestea.

Astra 400 [Casolin] – fierăstrău circular de formatizat atât PAL, cât și MDF sau lemn masiv. Sistemul de glisare al saniei mobile este unic: rolele mesei mobile sunt confecționate dintr-un oțel special și sunt inserate printr-o metodă specială de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează precizie și liniaritate excelente ale tăierii. Incizorul cu motor independent îl face infailibil.

Gama Compact [Cehisa] – mașină de cant ce încape în cele mai mici ateliere, dar îți oferă calitatea și eficiența unui utilaj industrial. Optimă pentru producătorii mici și mijlocii care vor o mașină personalizabilă și rezultate de calitate, pentru și pentru cei care vor să configureze ulterior mașina cu toate grupurile de finisare.

Gama PRO [Cehisa] – destinate secțiilor de producție medii și mari, mașinile de cant din această gamă asigură o prelucrare completă a cantului datorită grupurilor de retezare și rotunjire din dotare. Timpul de lucru este optimizat la schimbarea între două grosimi de cant (0,4 mm – 2 mm). Aceasta se face automat, cu ajutorul sistemului pneumatic de poziționare a grupurilor de presare, frezare și țicling de rază (on/off). Cu mașinile de cant PRO, panourile de dimensiuni mari se pot prelucra cu ușurință la viteze înalte, fără a reduce din calitatea finisării.

În plus, la târg te poți bucura de oferte unice în an, valabile pentru toate utilajele. Iar dacă te înscrii la vizită înainte de eveniment, obții un pachet de avantaje suplimentare, care se cumulează cu prețurile speciale de târg. 

Vă așteptăm la BIFE-SIM pentru a vedea la lucru aceste utilaje și a vă convinge, prin demonstrații, de beneficiile software-ului de prelucrare Corpus.

ACCESORIA GROUP | Divizia Echipamente

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian