Bife-Sim

Felder Gruppe România la BIFE-SIM 2018

Felder Gruppe România vine la BIFE-SIM 2018 pregătit pentru a se adresa tuturor producătorilor din domeniul prelucrării lemnului și a placilor derivate, de la ateliere și firme mici și mijlocii până la cele foarte mari. Comparativ cu anul trecut suprafața totală pe care vor fi expuse utilajele este aproape dublă, adică 506 m². Pentru ca vizitatorilor să le fie cât mai simplu să ajungă la punctele lor de interes suprafața a fost împărțită în două, Felder Gruppe fiind prezent practic cu două standuri. Unul, cu o suprafață totală de 188,5 m², este dedicat utilajelor industriale iar cel de-al doilea, de 317,5 m², este dedicat utilajelor clasice.

În cadrul acestor standuri vizitatorii târgului vor putea vedea și testa zeci de modele de utilaje de prelucrare a lemnului din toate cele 3 game aflate în portofoliul Felder Gruppe. Pentru micile ateliere, Felder Gruppe prezintă soluții economice din gama Hammer, iar pentru firmele mici și mijlocii brandul Felder va fi cel care va oferi soluțiile profesionale. Ca de obicei gama de utilaje Format-4 va fi cea responsabilă cu soluțiile industriale pentru firmele mijlocii și mari.

Pe toată durata târgului consultanții Felder Gruppe România vor fi prezenți în cele două standuri și vor sta la dispoziția tuturor vizitatorilor atât pentru a prezenta utilajele până la cel mai mic amănunt, cât și pentru a oferi detaliile ofertelor speciale valabile pe perioada desfășurării BIFE-SIM 2018.

Următorul pas pentru afacerea ta – Stand dedicat utilajelor industriale Felder Gruppe la BIFE-SIM 2018

Sub această denumire se va afla standul utilajelor industriale. Aici Felder Gruppe invită vizitatorii târgului să descopere soluțiile industriale din gama Format-4 pentru producția de mobilier.

Indiferent de tipul de producție, de serie sau la comandă, soluțiile industriale pentru firmele mijlocii și mari din gama Format-4 asigură cei 3 factori necesari pentru dezvoltarea durabilă a afacerii: productivitate, flexibilitate și precizie de zecime de mm:

  • Devii mai productiv prin reducerea timpului de execuție și a ciclurilor de producție.
  • Beneficiezi de flexibilitate mai mare datorită dotărilor tehnice și a posibilităților de configurare.
  • Ai operare intuitivă și ușoară datorită programelor de operare în limba română.
  • Ai garanția preciziei cu fiecare piesă pe care o produci, indiferent de tipul acesteia, de serie sau comandă.
  • Ai control mai bun asupra producției prin intermediul gradului de automatizare, a panourilor de comandă și control și a programelor de optimizare a fluxului de lucru.

Iată câteva dintre utilajele pe care le veți putea vedea în acest stand:

BIFE-SIM 2018
Creator 950 – Frezare și găurire prin tehnologie CNC în doar 5mp
BIFE-SIM 2018
Profit H200 3 axe – Centru de prelucrare cu comandă numerică cu masă cu console
BIFE-SIM 2018
Kappa automatic 80.32.32 – Agregat industrial pentru formatizare în pachet
BIFE-SIM 2018
Tempora 60.12 e-motion – Agregat industrial pentru aplicarea cantului
Stand dedicat utilajelor clasice Felder Gruppe la BIFE-SIM 2018

Cel de-al doilea stand Felder Gruppe România este cel dedicat utilajelor clasice ale firmei. Vizitându-l veți descoperi soluții profesionale pentru firmele mijlocii și mici în ceea ce privește producția de mobilier.

Soluțiile profesionale de la Felder Gruppe pentru firmele mici și mijlocii sunt potrivite atunci când îți doreşti ca investiţia ta să producă maxim de performanţă, oferind calitate, flexibilitate şi uşurinţă în utilizare, fără a ocupa prea mult spaţiu. Pentru aceasta:

  • Beneficiezi de garanții extinse prin Programul G+: 2 ani garanție Hammer, 3 ani garanție Felder, 3 ani Format-4, 10 ani garanție la sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll, 6 ani garanție la sistemul Easy-Glide de înclinare a grupurilor principale de prelucrare, precum și 3 ani pentru Silent-Power, arborele de rindeluire cu cuțite dispuse elicoidal.
  • Ai parte de confort în operare, cu minim de efort datorită reglejelor precise ale mașinilor.

  • Ai garanția preciziei și calității prelucrării datorită înclinării exacte a unității de tăiere prin sistemul patentat Easy-Glide și a mesei mobile cu sistemul patentat de glisare X-Roll ce permite o culisare lină și precisă a mesei mobile chiar și la niveluri mari de încărcare.

  • Ai costuri minime de întreținere datorită elementelor de calitate din care este construită mașina.

O parte dintre utilajele pe care le veți întâlni în standul Felder Gruppe dedicat utilajelor clasice prezent la BIFE-SIM 2018:

BIFE-SIM 2018
Kappa 550 e-motion – Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă
BIFE-SIM 2018
G500 – Mașină pentru aplicarea cantului
BIFE-SIM 2018
AD 951 – Mașină de îndreptat
BIFE-SIM 2018
Structura 60.02 – Mașină de structurat
BIFE-SIM 2018
F700 Z – Mașină de frezat cu ax înclinabil
BIFE-SIM 2018
C341 – Mașină universală de tâmplărie

Felder Gruppe România te invită să descoperi toate soluțiile industriale și profesionale expuse în standul din pavilionul B1 – Romexpo, între 12 – 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe informații poti contacta Felder Gruppe România la numărul de telefon 0731 335 337 sau pe adresa de e-mail felder@felder.ro.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian