Bife-Sim

BIFE-SIM 2018, spectacol de forme, tendințe și idei!

La închiderea unei alte ediții de excepție BIFE SIM, târgul reușește să își păstreze statutul de lider al evenimentelor de nișă organizate în țara noastră, dar să și reflecte tendințele actuale în materie de design interior, fiind, pentru cei care îi trec pragul, un veritabil spectacol de forme, tendințe și idei!

Produsele și serviciile ofertate, precum și activitățile conexe în care au fost implicați vizitatorii, fie la standuri, fie în spațiile dedicate conferințelor și seminariilor, au contribuit la creșterea notorietății ediției din acest an a BIFE SIM.

Plusul de valoare adăugat târgului, prin profesionalismul tuturor celor implicați în acest proiect, a contribuit la o participare numeroasă a publicului la ediția recent încheiată. Astfel, între 12 și 16 septembrie, BIFE SIM a primit peste 14.000 de vizitatori, atât specialiști care s-au informat și au stabilit relații de afaceri cu producătorii, importatorii și distribuitorii din industria mobilei, cât și public larg interesat de tendințele „home & deco”.

bife sim

BIFE-SIM 2018 a însemnat:

  • 27.221 mp și 270 de companii participante
  • 19 % grad de internaționalizare
  • Expozanți din 13 țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, România, Elveția și Turcia.
  • Lansări de produse noi pentru majoritatea companiilor expozante.

BIFE-SIM 2018 a însemnat un dialog permanent între producători, importatori și distribuitori, o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile s-au prezentat și achiziționat piese de mobilier destinate oricăror spații, dar și tehnologii și echipamente pentru industria prelucrării lemnului.  

BIFE-SIM 2018 a fost organizat în șase saloane tematice, fiecare grupând mobilier pe anumite stiluri sau pentru anumite spații:

Clasic – mobilier clasic, din lemn masiv, realizat prin adăugarea unor elemente care imprimă pieselor o eleganță impunătoare;

Design – mobilă modernă și versatilă, adaptată unui stil de viață în tendințe și care răspunde nevoilor de amenajare a spațiilor mici în care soluțiile de depozitare fac diferența;

Confort – piese de mobilier pentru confortul căminului sau al biroului, canapele și fotolii;

Bucătării – mobilă în diferite stiluri: contemporan, modern, eclectic sau rustic, cu piese menite să facă din bucătării spații versatile, indiferent de mărimea lor;

Decorațiuni și corpuri de iluminat – obiecte decorative, lustre și candelabre potrivite oricărui spațiu și buget;

Echipamente, Maşini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii salonul în care vizitatorii specialiști au avut ocazia să discute cu producătorii și importatorii și să consulte ofertele acestora, în scopul dezvoltării de afaceri menite să aducă un plus de valoare producției de mobilă.

Pe tot parcursul BIFE-SIM au avut loc demonstrații practice în scopul informării celor interesați despre caracteristicile, tehnica și funcționalitatea echipamentelor și accesoriilor pentru industria mobilei, dar și ale mobilierului. 

bife sim

bife sim

bife sim

BIFE-SIM 2018 nu a fost doar un eveniment unde calitatea, varietatea și ingeniozitatea mobilierului și-au dat întâlnire, ci şi locul de desfăşurare a multor evenimente conexe de succes: Conferința de design, cu tema Smart Industries for a Smart City, Concursul Național de Design, numeroase workshopuri de design interior, precum și tombola vizitatorului, cu premii oferite de către firmele participante.

bife sim 

Vă lansăm încă de pe acum invitația de a ne onora cu prezența și la ediția BIFE-SIM 2019, ce se va desfășura în perioada 18 – 22 septembrie!

bife sim

bife sim

Comunicat de presa ROMEXPO

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian