B2Bife 2023 Evenimente

WoodMatic vine la BIFE-SIM 2023 cu cel mai accesibil CNC de găurire pe 6 laturi

WoodMatic, distribuitor unic în România al utilajelor KDT Machinery, va fi prezent în perioada 21-24 septembrie 2023 la târgul BIFE-SIM ce se va desfășura la Romexpo, București. Pe o suprafață de 400 m² vor fi expuse utilaje pentru ateliere mici și mijlocii, dar și echipamente pentru producție industrială de mare capacitate. La târg va fi prezentat și cel mai accesibil CNC de găurire pe 6 laturi de la KDT, prețul pentru primele 5 unități vândute fiind de 29.900 euro + TVA. Motto-ul cu care echipa WoodMatic se va prezenta la ediția de anul acesta este KDT – The New Game Changer, făcând referire la revoluția prețurilor utilajelor CNC pornită de marele producător asiatic la nivel european.

KDT Machinery este cel mai mare producător asiatic de utilaje pentru industria mobilei, cu baze importante de producție și cercetare în China, Coreea de Sud și Italia. În portofoliul companiei se găsesc, atât utilaje pentru producătorii mai mici, cât și soluții complete și complexe pentru marii reprezentanți din domeniu, linii automate de producție și fabrici la cheie.

Utilajele care vor putea fi văzute la lucru în standul WoodMatic de la BIFE-SIM 2023

Iată câteva dintre utilajele prezente în stand:

  • KD-610R, CNC de găurire pe 6 laturi. Utilajul este prevăzut cu unitate de frezare superioară de 3,5 kW, iar schema grupurilor de găurire este astfel: sus, 10 verticale + 8 orizontale și jos, 9 verticale. Cu ajutorul acestor grupuri, toate cele 6 laturi ale panoului vor fi procesate foarte rapid. Viteza de avans a clemelor este de 100 m/min.  Încărcarea și descărcarea pieselor se face exclusiv prin partea din față. Prețul la târg: 29.900 euro+TVA pentru primele 5 unități vândute.
  • KD-610HZ, CNC de găurire și frezare, best seller WoodMatic alături de KD-612KHS. Are 3 grupuri situate în partea de sus și de jos care pot face găuri înfundate și străpunse pe 6 laturi. Este dotat cu două unități de frezare cu control ATC și magazie de scule cu 5 poziții. Poate face caneluri drepte simple, dar și prelucrări profilate.
  • KE-496G, mașină de aplicat folie pe cant dedicată marilor producători. Este dotat cu 2 cuve pentru adeziv, iar viteza de avans este de 28m/min. Lungimea este de aproape 12m. Mașina este dedicată fabricilor, dar și celor ce prestează servicii pentru terți.
  • KS-832H, circular de formatizat în pachet. Este dotat cu twin pusher, 8 cleme de prindere și lungime de tăiere de 3200 mm. Este proiectat pentru prelucrarea panourilor de PAL, MDF, placaj sau materiale plastice.
  • KN-3710DE, CNC frezare cu masă plină. Utilaj cu precizie ridicată de prelucrare chiar și la viteză mare, productivitate, utilizare flexibilă a frezării și găuririi, modernizare ușoară cu dispozitive de transport și raport foarte bun calitate/preț. Accentul este pus pe tăiere, permițând prelucrarea rapidă de înaltă calitate, chiar și la viteza de 25 m/min.
  • TM 2680, presă cu membrană WoodMatic. Dimensiunile sunt 9600 x 2150 x 2150 mm, iar fiecare masă este de 2600 x 1300 x 60 mm. Greutatea totală este de 14 tone. Membranele din dotarea standard sunt din silicon și au 3 mm grosime. Instalația hidraulică a fost dimensionată și verificată la presiune mult mai mare decât cea de lucru și este realizată cu componente și pompe de vacuum germane Becker & Leypold. Presa este dotată la fiecare masă de lucru cu câte o magazie cu role de folii, cu derulator cu tăiere automată și 14 poziții. Dimensiunile magaziei sunt 1800 x 730 x 1180 mm, greutatea fiind de 250 kg.

”Estimam corect, în trecut, o creștere organică a interesului clienților români față de utilaje de calitate la prețuri corecte. Clientul român este din ce în ce mai atent la banii pe care îi cheltuie. Este atras de tehnologia accesibilă și vrea să o vadă la lucru, să pună mâna pe utilaje. Astfel am dezvoltat o rețea de parteneri cheie datorită cărora am crescut simțitor și în acest an, iar pentru acest lucru le mulțumim.” – Radu Munteanu, director WoodMatic

BIFE-SIM 2023 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene. Este cel mai important eveniment al anului din Industria Lemnului și reunește întreaga industrie a mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și accesoriile lor. 
WoodMatic este Partener al B2Bife 2023. B2Bife este un proiect Revista din Lemn care completează BIFE-SIM cu instrumentele și serviciile necesare pentru interacțiunea și comunicarea B2B (business to business).
Dacă vrei să vezi utilajele KDT la lucru vizitează standul WoodMatic de la BIFE-SIM 2023. B2Bife! Hai la BIFE!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian